Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 18-06-2009
Imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Imhotep Imhotep isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Very Important Person

Tecrübe Puanı: 9
Imhotep has a spectacular aura aboutImhotep has a spectacular aura aboutImhotep has a spectacular aura about
İmalat POE (Power Over Ethernet)

Öncelikle bilindiği gibi access pointler cat5e kablosunda sadece 4 kabloyu kullanıyor yeşil / yeşil beyaz ve turuncu / turuncu beyaz
geriye bize kullanmak için mavi / mavi beyaz ve kahverengi / kahverengi beyaz boşta kalıyor.Aşşağıda çok hoşuma giden bir yöntem verilmiş
poe desteği olmayan cihazlar içinde çok yararlı olacağını düşünüyorum.

Öncelikle Kablonun iki ucunuda soyup içindeki renkli tellere zarar vermeden açıp mavi ve kahve olanları ayırıyoruz.

Şimdi Elektrik adaptörünüzün giriş ucunu kesip cat5e nin karşı ucuna bağlayacağız.Burada Dikkat edilmesi gereken adaptörünüzün
pozitif ucunu mavi / mavi beyaza.Negatif ucunuda Kahve/Kahve Beyaza bağlı olmasıdır kestiğiniz adaptörün ucuda aynı şekilde karşı uca bağlayın.

Son olarak apnin görünüşü.

Bunun Haricinde Eğer Cihazınızın POE desteği var isede Benim Kullandığım Yönetim yapabilirsiniz kablonun bir ucunu açıp aynı şekilde
adaptörünüzün pozitif ucunu mavi / mavi beyaza.Negatif ucunuda Kahve/Kahve Beyaza bağlıyayıp diğer uca dokundan takıp kullanabilirsiniz.