Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 08-02-2010
ElektroNet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ElektroNet ElektroNet isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator

Tecrübe Puanı: 56
ElektroNet has a reputation beyond reputeElektroNet has a reputation beyond reputeElektroNet has a reputation beyond reputeElektroNet has a reputation beyond reputeElektroNet has a reputation beyond reputeElektroNet has a reputation beyond reputeElektroNet has a reputation beyond reputeElektroNet has a reputation beyond reputeElektroNet has a reputation beyond reputeElektroNet has a reputation beyond reputeElektroNet has a reputation beyond repute
Bu Traftan Cevap: alfa 1000mw hakkında

Uygun anten ve birebir görüş ile dediğin mesafeleri bağlanırsın.
Tabiki uzak mesafeler için karşı istasyonun anteni ve gici de önem taşımaktadır.
Sizin tek taraflı gücünüz ve anten kaliteniz kadar karşı istasyonun özellikleride önem taşımaktadır.

Uzun kablo kullanımında EXTENDER devresi öneririm.
EXTENDER hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsin forumumuzda.

V1 ve V2 arasında ne gibi farklılıklar var bilemiyorum.
Tam anlamı ile açıklama yapmak için her iki ürünü de kullanmış olmak en doğrusu olur.
Genellikle üretici firmalar ilk sürümündeki bazı hataları giderirler ve 2. versyonunu sürerler piyasaya.
Bu değişiklikler genelde minör basit değişiklikler olur ve çoğu zaman aralarındaki farkı sıradan kullanıcılar anlayamaz.
Bazı durumlarda üretim bandında kullanılan PCB rengi değişir ve bunu gören kullanıcılar yenisi işte bu mavi veya bu yeşil gibi yakıştırmalar yaparlar.
Oysa PCB renginin değil mavi cingiş pembesi olması bile bir artı sağlamaz.
Tamamen gözünüze hitap eden durumlardır diyebiliriz.

Cihazınız tekrar hayırlı olsun.
Umuyorum bundan sonraki alışverişlerinizde 2 cihaz parasına 1 cihaz almazsınız.